Shoppa min stil

no products
5   123
21   174
17   248
23   275
28   340

Graviduppdatering vecka 16

Graviduppdatering vecka 16 (15+2).

I torsdags gick jag in i vecka 16 och nu är 38,6% av graviditeten avklarad. Jag mår hur bra som helst, förutom att jag blir väldigt andfådd om jag ex går en längre stund i trappor eller promenerar. Men det tillhör graviditeten. Men annars har illamåendet släppt och jag är inte alla lika trött som innan. Otroligt skönt att kunna vara normal igen.

Bebisen är ca 14 cm nu (från huvud till fot). Lite galet ändå, den är inte så liten längre. Jag har känt dom första rörelserna och jag blir helt rörd. Hur fantastiskt är inte det. Känns forfarande overkligt att vi ska få ett till tillskott i familjen. Vad jag är nyfiken på det lilla livet.

9 april har vi ultraljud och då kommer vi även kunna se könet. Vi båda är så nyfikna.

Nu ska jag packa min weekend bag och snart hämta upp tjejerna. Vi ska iväg på slottsweekend.

Graviduppdatering vecka 16

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?