Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Graviduppdatering vecka 17

Graviduppdatering vecka 17.

I fredags gick jag in i vecka 17. Har hela tiden trott att jag var beräknad 28 augusti men enligt barnmorska så är det 29 augusti.

Bebisen är nu ca 17 cm och väger 100 gram. Om tre veckor får vi äntligen veta vad det är för en liten knatte som gömmer sig i magen. Snart är jag halvvägs i graviditeten och jag mår bra. I förra veckan var jag hos barnmorskan och alla prover såg bra ut. Jag hade lågt järnvärde och har köpt järntabletter. Annars såg allt annat bra ut.

Skulle egentligen tagit mig till gymmet idag men har känt mig otroligt trött eftersom jag kom i säng alldeles för sent igår. Jag är fortfarande täppt i näsan men mår hur bra som helst. Graviduppdatering vecka 17

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?