Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   203
31   378
9   381
23   396
18   359

Graviduppdatering vecka 25 & kläder

Graviduppdatering vecka 25 & kläder. 

Hej raringar.

Igår gick jag in i vecka 25 och bebisen är ca 30 cm. Det känns verkligen som att tiden går undan nu. Vi är inte helt klara med allt till bebisen men där är inte mycket vi behöver då vi nästan har kvar allt sen Matteo. Men jag måste gå igenom alla lådor.

Känns helt underbar att vi snart ska bli tvåbarnsföräldrar. Tiden går så himla snabbt och jag är så nyfiken på vår lilla kille. Hur kommer han att se ut, vem kommer han att lika, hur kommer han vara.

Nu till något helt annat. Det här med vad man ska ha på sig under graviditeten. Ni som vet ni vet. Jag är nu i vecka 25 och det är verkligen super svårt att hitta “normala” snygga kläder. Jag försöker köpa vanliga kläder fast i en storlek större så jag även kan ha dom efter graviditeten. Ju större magen blir desto svårare blir det att hitta kläder som passar.Graviduppdatering vecka 25 & kläder

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?