Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 38 & kejsarsnitt

Graviduppdatering vecka 38 & kejsarsnitt.

Känns verkligen super konstigt att inte behöva sätta klockan måndag morgon. Känns så overkligt att vara föräldrarledig och dessutom att jag ska bli tvåbarnsmamma om 16 dagar.

I fredags gick jag in i gravidvecka 38 och nu är det 16 dagar kvar till kejsarsnittet. Kommer han tidigare så blir det akut kejsarsnitt och skulle han vända sig så väntar man på att han själv ska komma ut. Så jag går här lite ovetandes om vad som ska hända, kommer det bli kejsarsnitt eller kommer jag föda vaginalt. Återstår att se!

Det har verkligen varit en stressig tid och har tagit otroligt mycket på krafterna. Ni som följt med i bloggen vet hur det gått.

För övrigt mår jag väldigt bra. Har mycket energi och känner mig smått rastlös. Jag känner mig tung, fötterna och hela jag är så svullen. Men skam den som ger sig. Jag är inte den personen som kan ligga i sängen och bara vänta.

Igår skulle jag fixa naglarna och lillen fick vara med moster under tiden och busa. Efteråt passade vi på att äta och umgås och sen mötte vi upp mannen och tog en fika i Lomma. För någon dag sen tog vi även en runda på Malmöfestivalen med Matteo så att han kunde få åka lite karuseller. Som sagt, jag blir väldigt lätt rastlös.

Graviduppdatering vecka 38 & kejsarsnittGraviduppdatering vecka 38 & kejsarsnittGraviduppdatering vecka 38 & kejsarsnittGraviduppdatering vecka 38 & kejsarsnittGraviduppdatering vecka 38 & kejsarsnittGraviduppdatering vecka 38 & kejsarsnitt

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?