Shoppa min stil

no products

Gröna godsaker från Findus

Blev väldigt imponerad av videoklippen nedan med recept på hur enkelt det är att experimentera med ärtor. Kolla klippen nedan för att få recept på vad man kan göra med exempel ärtor. Kommer helt klart testa dom själv 😀

Hemligheten bakom den goda smaken
 på Findus ärtor

Findus ärter odlas i Skåne och Halland av drygt 600 noggrant utvalda bönder. De sydsvenska jordarna på 56:e breddgraden har ett klimat som är särskilt gynnsamt för just ärtodling, och området kallas också för Ärtbältet. Här är sommardagarna långa och ljusa, och det får ärterna att mogna jämnt och utveckla en unik sötma och mjällhet.
     Ärterna är som bäst en endaste dag och det är då vi skördar. Vi ser till att ärterna går från fält till frys på bara tre timmar och det får dem att behålla sin söta smak, mjällhet och nyttiga vitaminer.
     Findus ärter är klimatcertifierade enligt Svenskt Sigill och det ger dig en garanti för att de odlas med största möjliga hänsyn till miljö, klimat, kvalitet och smak. Resultatet är goda och nyttiga ärter med en söt och mjäll smak som uppskattas långt utanför Sveriges gränser.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?