Shoppa min stil

no products

Grönt är skönt

God morgon darlings

Själv har jag varit uppe med tuppen, ingen sovmorgon här inte. Nu är det så skönt att stiga upp då solen strålar in, när det är mörkt ute har jag betydligt svårare att gå upp. Tiden gick sjukt snabbt igår och jag hann knappt med ett blogginlägg. 

Efter jobb bestämde jag mig för att promenixa hem, jag trodde det var en bra bit att gå men det visade sig att det bara är 3,7 km hem. Visst är det skönare att sätta sig på bussen och raka vägen hem men så har jag bestämt mig att varje dag efter jobb premenera hem. Har varit smått sjuk så jag har inte kunnat gå till gymmet men nu har jag tillfrisknat och kan köra lätt styrketräning 😀

Igår hann jag även träffa Emmsan en stund, vi båda hade barnmorske besök på morgonen samtidigt, lite galet ändå så vi åkte tillsammans. Sen på kvällen kom hon över på te och vi satt och prata en bra stund. Vi är ju trots allt grannar nu så där finns inga ursäkter att inte ses 😀 

Önskar er en trevlig dag 

Pusselipuss 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?