Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Gucci läppstift- 402 Vantine Fuchsia

Gucci läppstift- 402 Vantine Fuchsia

När Gucci kom ut med en Beauty kollektion blev jag otroligt nyfiken. Så jag har passat på att prova dessa. Gucci solpuder är en av mina favoriter. Man får otroligt fin färg utan att se kakig ut. Men nu till deras läppstift. Som ni vet så älskar jag läppstift och har några favoriter. Men då jag i princip alltid har läppstift så går dom åt. Sen är det alltid kul att hitta nya favoriter.

På bilden nedan bär jag Gucci läppstift, Rouge à Lèvres Voile Sheer , 402 Vantine Fuchsia. Det är ett läppstift med en lätt, glansig formula som ger läpparna färg, lyster, återfuktning och komfort. Det är en otroligt fin färg. Eftersom mina läppar är rätt röda så tar jag alltid lite puder på läpparna för att framhäva läppstiftens färg om den inte innehåller mer färgpigment.

Ni hittar Gucci läppstift, 402 Valentine Fuchsia HÄR för 390:-.

Gucci läppstift- 402 Vantine Fuchsia
Gucci läppstift- 402 Vantine Fuchsia
Gucci läppstift- 402 Vantine Fuchsia
Här hittar ni alla dom olika Gucci Rouge à Lèvres Voile Sheer nyanserna. Är sjukt sugen på att köpa en mer ljusrosa nyans, kanske en mer vår / sommar färg. Tycker det är så smidigt när man kan se dom olika nyanserna på huden, speciellt när inte Gucci läppstift finns att få tag på överallt.
Följ:

2 Kommentarer

 1. 5 januari, 2022 / 8:23 e m

  Så fint läppstift och färg, rosa passar tillsammans med ljusblått, samt jag undrat vart klänningen kommer ifrån?

  • Anna
   Författare
   6 januari, 2022 / 1:56 f m

   Tack snälla 🙏 Klänningen kommer från Ajlajk

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?