Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

GUCCI Poudre De Beauté Éclat Soleil

GUCCI Poudre De Beauté Éclat Soleil

När jag såg att Åhlens fått in Gucci Beauty blev jag super nyfiken och valde att klicka hem ett solpuder samt två läppstift. Jag kommer visa er läppstiften i ett annat inlägg.

Men jag tänker att jag börjar visa er GUCCI Poudre De Beauté Éclat Soleil som är ett solpuder. Jag har färgen 3, eftersom jag gillar att den är mer brun/rosa. Jag har inte sett dom andra eftersom där är ingen butik i Malmö som säljer dom så jag fick chansa och beställa. Gick jätte bra.

Jag måste säga att jag har hittat en ny favorit när det kommer till solpuder. Det enda negativa är att den är rätt dyr. Men å andra sidan så tänker jag att ett solpuder håller hur länge som helst.

Men eftersom jag använder en foundation som är lätt täckande så har jag alltid solpuder efter för att få den här glowen och en lagom fin färg. Jag gillar detta solpuder då jag tycker att den håller en hel dag och dessutom ger en super fin och jämn hudton. Konsistensen är krämig samtidigt som det är ett puder.

Solpuder GUCCI Poudre De Beauté Éclat Soleil HÄR

Jag älskar behållaren. En stor fördel är att själva borsten har ett eget fack undertill. Jag har alltid en speciell sminkborste till solpuder. Men här är fördelen om man har den med i en liten väska så är det perfekt när den lilla borsten har en egen behållare undertill istället för att ligga ovanpå solpuder.

Vill ni ha tips på läppstift så har jag en helt egen kategori för läppstift på bloggen läppstift. Där jag tipsar om mina favoriter. Kommer även en recension på Gucci läppstift i dagarna.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?