Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
20   144
59   335
35   268
21   228
24   258

Hålla sig frisk.

Hålla sig frisk.

Hej raringar.

Så kul att ni är så många som kikar in här och sorry för den dåliga uppdateringen på bloggen. Känns lite som att man ibland får lite bloggtorka. Det är inte mycket som händer här.

Mitt gym har öppnat upp igen och jag har kommit igång med träningen. Hygienen på gymmet är på topp och jag rengör maskinen både innan och efter. Jag har hamnat efter både med träning och mat och haft så svårt att hitta motivationen. Men det känns som att jag är på rätt bana nu. Har börjar promenera mer utomhus och hoppas verkligen att vädret snart vänder. Trots att solen skiner så är det svinkallt.

Här hemma gör vi allt för att boosta vårt immunförsvar med massa vitaminer och mineraler.

Hålla sig frisk.​
Hålla sig frisk.​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?