Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

HÄLSOKONTROLL VIA BLODPROV

I samarbete med Medisera.

Visste du att, med bara ett enkelt blodprov så kan du få en massa information om hur din hela din kropp mår. Är man intresserad så kan man vända sig till Medisera och beställa en hälsoundersökning online. Du beställer provsvaren online och så får du alla svaren online. Så himla smidigt att idag bara kunna sätta sig ner vid datorn och skrolla vilken hälsoundersökning man önskar, vill man kolla sköldkörteln eller kolla vad man är allergisk mot så är det fullt möjligt.

Det funkar som såhär:

Du går in och beställer en hälsoundersökning online på Medisera.se. Efter det kan du direkt ta dig till en mottagning för blodprovet. Det finns över 100 provtagningsställen i Sverige med drop in tider. Inom 2 till 6 dagar får du provsvar online i “Min Journal”. Du loggar enkelt och smidigt in med ditt Bank-id och kan se alla provsvaren.

Jag tycker detta låter super smidigt och kommer faktiskt själv ta och prova det. Även fast än jag känner sig frisk och kry så kan det vara bra att lite då och då att göra denna typen av hälsoundersökning.

Hälsoundersökning.

Du kan välja mellan en massa olika hälsoundersökningar du vill göra. Kika in och välj den som passar dig bäst. Jag själv kommer testa den Stora Hälsokontrollen. I den så ingår det bland annat 35 st analyser som kan indikera diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation. På deras hemsida finns det längre beskrivningar av vad det är som ingår och hur det går till.

Jag personligen fastnade för just denna hälsoundersökningen då jag tycker att dess innehåll tilltalade mig bäst. Speciellt efter min graviditet och kejsarsnitt så vill jag kolla upp mina värden. Så fort jag får lite tid över ska jag lämna mitt blodprov.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?