Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Happy birthday to me and my baby

Hej fina ni

Idag har varit full rulle sen tidig morgon, inte ovanligt:D Jag och Matteo traska ner och mötte upp tjejerna för att äta lunch tillsammans och helt enkelt umgås, det var ett tag sen vi möttes allihopa. Sen åkte vi till mormor och morfar där jag överraskades av middag, tårta och massor med gott. Hade verkligen inte räknat med det 😀 Mormor och morfar umgicks med lillkillen medan denna mamman fick en massa jobb gjort 😀 Inte varje dag man fyller 30, hur känns det då? Känns som att den enda lösningen nu är Botox hahah. Inte nog med att jag fyller 30 så blir min lilla kille hela 2 månader idag. Det känns helt galet då det känns som att han föddes igår, vart tar tiden vägen? 

Nästa vecka är lite lugnare och då ska vi passa på att ha folk över för att fira denna gamlingen. Inte något att fira precis (lite ångest över att fylla 30)

Det känns verkligen helt underbart att vara mamma och jag älskar det. Får inte nog av det lilla livet. Kommer en uppdatering om Matteos utveckling i ett helt eget inlägg, det är han värd 😀  

 
Inte nog med att jag fått Flos ljuskrona i födelsedagspresent så fick jag även Viktor & Rolf Flowerbomb av mina killar. 

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 19 november, 2015 / 12:19 e m

  Grattis i efterskott! 🙂

  • admin
   Författare
   19 november, 2015 / 2:47 e m

   Tack snälla 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?