Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   121
38   264
30   333
41   293
32   356

Har du också torrt och tråkigt hår?

Reklam för HairLust

Har du också torrt och tråkigt hår? Prova denna metod!

Riktigt många känner igen känslan av torrt, frissigt och tråkigt hår. Hur många gånger man än tvättar det, så blir det inte bättre. Men det är det faktiskt en logisk orsakt till. Många schampon innehåller ämnen som faktiskt är för effektiva, för att håret ska kunna klara det, och torkar ut håret istället. Därför rekommenderar HairLust balsammetoden till dig – släng schampot och använd endast godkända balsam istället. Läs med här så får du veta hur du går tillväga!

Hur du får tillbaka glansen och volymen

Många av de schampon som vi använder innehåller så kallade SL-sulfater, och det är dessa som gör att schampot bubblar så härligt när man använder det. Men sanningen är att det faktiskt inte är bra för håret och hårbotten. De flesta SL-sulfaterna är alltför starka och tar bort hårets naturliga oljor. Håret känns precis sådär tråkigt och torrt. Men använder du dig av balsammetoden istället, kommer balsamet, via sina fettalkoholer, lösa upp smutsen utan att ta bort de naturliga mineralerna i håret. Du får alltså tillbaka din glans i håret, det kommer kännas mjukare och ditt hår kommer till och med att växa bättre. Detta låter hur bra som helst – men hur gör man då?

Hur du går tillväga

Det första du ska göra är faktiskt att tvätta håret en sista gång med schampo. Det ska du göra för att få bort produktrester från tidigare schampon. Det ska därför vara ett schampo utan silikon, mineraloljor eller andra dåliga ämnen, och det kan Hair Growth & Repair Schampoo från HairLust klara. Det bästa är härnäst att använda sig av två olika balsam till balsammetoden. Eftersom du nu även ska ha balsam i hårbotten är det en fördel att använda ett lättare balsam i hårbotten och ett tyngre och mer vårdande balsam i längden, det kan t.ex. vara hårinpackning. När du tvättar håret börjar du med det mer vårdande balsamet i längderna. Därefter tar du det lättare balsamet och masserar in det i hårbotten. När du masserar på detta sätt stimulerar du hårsäckarna, som gör att håret växer bättre. Skölj ur balsamet eller låt det sitta kvar i håret. Nu är du färdig!

När du använder dig av balsammetoden får du ett friskare och mer välvårdat hår. Du slipper de slitna topparna och kan faktiskt tvätta håret mer sällan. Du kan använda Hair Growth & Repair Conditioner från HairLust för att vara säker på att balsamet inte innehåller ämnen som sliter på håret istället för att upplyfta det. Vad säger du, är du redo för att prova?

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?