Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
49   219
22   176
43   311
33   352
50   300

Hår efter graviditeten & amning

Hår efter graviditeten & amning

Det här med hår efter amning och graviditet är ett helt eget ämne. Nu ska jag försöka minnas rätt men jag minns att under graviditeten så var mitt hår fint. Men sen när jag födde och började amma så upplevde jag att jag fick väldigt mycket små hår vid sidorna och även att mitt egna hår lätt bröts av. Då jag har tjockt hår så var det inget som påverkade men kändes så himla störigt.

Men nu i efterhand så har mitt hår återhämtat sig till sitt vanliga. Men det roliga är att jag fått lockigt hår. JA! Mitt hår har blivit lockigt och det kunde till och med min frisör bekräfta. Jag älskar lockigt hår och tycker det är super snyggt. När jag rakfönar det så blir det rakt men låter jag det självtorka så blir det lockigt. Tycker dock jag blir lite rufsig så vill gärna hitta någon bra produkt till håret som gör att det håller sig snyggt när håret självtorkar. Säg till om ni har några bra tips!

Hår efter graviditeten & amning
Hår efter graviditeten & amning
Min frisör Erika på Larsson Lange Östertull (Vid Caroli) är så grym med mitt hår. Hon gör det precis som jag önskar och det blir alltid över förväntningarna. Tog ett tag att hitta en bra frisör men äntligen och henne kommer jag hålla hårt i. Balkan hår är speciellt och det är inte många som kan få den rätta blonda färgen utan missgärningar. Iallafall inte på mig. Mitt hår blir lätt orange och det gäller att veta vad man ska göra med det.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?