Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   143
34   268
16   218
9   246
33   267

Härlig vecka & Halloween

Hej raringar

Ojoj vad denna veckan har gått undan i ett svep. Men däremot har jag hunnit med en massa spännande grejer. 2 otroligt härliga telefonmötet och ett personligt möte med en kvinnlig entreprenör. Ser fram emot härliga samarbeten.

Igår kom Emelie och Isaac över till oss och vi tog barnen till ett spökhus här i Klågerup. Eftersom jag hade Valentino i vagn och där var trappor så fick Emelie gå in med kidsen. Matteo älskar Halloween och allt vad det nu innebär.

Idag ska vi träffa Anna och barnen. Vi tänkte först ta dom till Vellingeblomman där det är Halloween tema. Man kan även gå en spökrundan där som Matteo bara älskar. Sen tänkte vi ta barnen så dom får köra bus eller godis. Ibland känner jag mig också som ett litet barn när det kommer till Halloween. Både jag och mannen älskar det.

Sen ikväll tänkte vi köra mot Jönköping. Vi ska nämligen på 60 års fest imorgon och dessutom träffa min kusins nyfödda lilla tjej. Så för att slippa köra med två stirriga och rastlösa barn på morgonen så kör vi på kvällen när dom är trötta. Då håller vi tummarna att dom också somnar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?