Shoppa min stil

no products

Have to have every day – Face mist & lipstic

2 saker jag inte klarar mig utan i vardagen är min face mist och läppstift. Face misten från Body Shop med vitaminer är guld värd när man sitter en hel dag framför datorn för att ge huden en extra boost. Sen har vi läppstift, det är något jag inte klarar mig utan. Har alltid läppstift, allt från nude till starka färger, ger huden så mycket färg 😀

IMG_9227

Följ:

1 kommentar

  1. 21 januari, 2015 / 3:27 e m

    How to copy content from other sites to your blog and make it unique and human readable ?
    To find out just type in google:
    kisamtai’s article tool

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?