Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Have to have every day – Face mist & lipstic

2 saker jag inte klarar mig utan i vardagen är min face mist och läppstift. Face misten från Body Shop med vitaminer är guld värd när man sitter en hel dag framför datorn för att ge huden en extra boost. Sen har vi läppstift, det är något jag inte klarar mig utan. Har alltid läppstift, allt från nude till starka färger, ger huden så mycket färg 😀

IMG_9227

Följ:

1 kommentar

  1. 21 januari, 2015 / 3:27 e m

    How to copy content from other sites to your blog and make it unique and human readable ?
    To find out just type in google:
    kisamtai’s article tool

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?