Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Have to have every day – Face mist & lipstic

2 saker jag inte klarar mig utan i vardagen är min face mist och läppstift. Face misten från Body Shop med vitaminer är guld värd när man sitter en hel dag framför datorn för att ge huden en extra boost. Sen har vi läppstift, det är något jag inte klarar mig utan. Har alltid läppstift, allt från nude till starka färger, ger huden så mycket färg 😀

IMG_9227

Följ:

1 kommentar

  1. 21 januari, 2015 / 3:27 e m

    How to copy content from other sites to your blog and make it unique and human readable ?
    To find out just type in google:
    kisamtai’s article tool

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?