Shoppa min stil

no products

Heldag i stan

Hallo fina ni

Jag har precis landat här hemma efter en heldag i stan och nu mrnar jag verkligen heldag. Jag och Emmsan gick ut strax efter 9.30 då hon skulle få sina naglar fixade och efteråt traska vi mer till stan. Vi skulle äta lunch på Graffiti men det var smockat med folk vid lunchtid så vi tog Jensens. Båda gillar maten på Jensens men personalen är så otrevliga nere i stan. Gillar inte alls Jensens nere i stan men nu blev det närmas så vi tog den.  

   
Efteråt gick vi runt i stan och det blev lite shopping, visar upp det sen 😉 När vi sprungit runt i stan i flera timmar så var det dags för kaffe och vi tog Fridays på Lilla Torg. Dessutom är detta ställe perfekt nästa gång vi alla ska ut och äta, mycket plats och tydligen gick det att lösa med 4 barnvagnar om vi bara ringde. Perfekt 😀

Nu ska jag koppla av en stund innan min knatte vaknar och vill ha mat. Killarna var super snälla i stan, jag och Emmsan kunde ta det lugnt och kolla runt i affärer. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?