Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Helg i Stockholm

Helg i Stockholm

Hej raringar.

Denna helgen befinner jag mig i Stockholm. Jag hade nämligen ett ärende i Stockholm idag och min partner in crime Maria följde med. Det kallar jag kärlek. Så igår kväll efter jobb körde vi mot Stockholm. Vi passade på att stanna och släppa av Marias man strax innan Stockholm hos hans föräldrar. Dom bjöd oss på middag så vi stannade en stund innan vi fortsatte vidare mot Stockholm.

Vi checkade in på hotellet väldigt sent och det blev sängen direkt. Kan inte minnas sist jag sov så bra som i natt.

Idag har vi tagit det lugnt utan någon stress. Vid 12 tiden hade jag ett spännande möte som gick över förväntan. Efteråt blev det en liten promenad och en sen lunch. Nu har vi köpt med snacks och ska sitta på rummet, äta tryffel chips och tryffel salami. Vi har även en flaska bubbel. Så det blir en mysig kväll på hotellet med en film.

Helg i Stockholm
Women in black 🖤
Helg i Stockholm
Finaste Maria.
Blev en räksallad som var riktigt god på hotell diplomat.
Kaffe och en bakelse som vi dela på.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   23 januari, 2021 / 10:22 e m

   Vi har det super mysig. Tack detsamma 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?