Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
49   219
22   176
43   311
33   352
50   300

Helgmys, middag & vänner!

Helgmys, middag & vänner!

Kikar in en snabbis innan läggdags. Gud vad jag har varit helt slut idag och lite smått bakis. Kan inte minnas sist jag va bakis.

Våra vännen från Polen tog en sista minuten resa till Sverige. Så igår passade vi på att möta upp dom i stan och äta middag ihop. Sen åkte vi hem till dom och fortsatte vår vinkväll. Jag kan väl säga som så, att det blev lite för mycket av det goda. Men vi hade en super mysig kväll trots att man är helt död idag.

Helgmys, middag & vänner! ​

Denna helgen har vädret inte varit det bästa men vi har försökt att göra det bästa av situationen trots dåligt väder. I fredags mötte vi svägerskan och kusinerna för en kopp kaffe i Lomma. Vi trodde att vädret skulle vara fint och vi skulle kunna ta en promenad. Men det fick bli en kort promenad då det börja regna, men vi hade en härlig kväll trots dåligt väder. Jag hoppas verkligen vi får tillbaka det härliga vädret snart.


Helgmys, middag & vänner! ​

Igår sov Matteo över hos svärföräldrarna och Valentino sov över hos mina föräldrar. Men eftersom han fortfarande är liten så släppte mannen av mig hos mina föräldrar. Jag sov också där för att slippa bära ut honom på kvällen och störa honom i hans sömn. Måste dock säga att det är rätt mysigt att sova hos mamma. Man blir extra bortskämd.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?