Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Hem juva hem

Hej fina ni

Igår landa jag i Malmö efter en intensiv veckas jobb i Stockholm, både jag och Marianna är sjult nöjda med vår insats 🙂 Det var himla skönt att komma hem och pussa ihjäl mannen, har saknat honom något så otroligt. Så hela dagen igår spendera vi tillsammans och bara kramades 🙂

Redan i Stockholm började jag känna mig dålig, ont i halsen och halvt feber och japp bättre blev det inte. Hoppades på att slippa bli sjuk men men den slapp jag inte undan från. Inte nog med ont i hals och feber så håller min visdomstand på att växa så det gör svinont, tack för denna.

 Stockholm Slefie 
Bye bye Stockholm och tack för denna tid 

 

Godaste sushi och dumplings i Stockholm, minns inte vad stället heter men vet att Marianna har koll 😀 Får be henne kommentera nedan om där är någon som är nyfiken var det ligger.   

 

Hemma blev det bananpannkakor med förska hallon och blåbär tillsammans med naturell kvarg. Mys på hög nivå. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?