Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Hemma hos oss råder total kaos

Hej fina läsare

Kikar in en snabbis för att önska er en super härlig onsdag. Idag på schemat står jobb.

 Hemma hos oss råder total kaos då jag håller på och rensar och flyttar runt grejer, igår blev vi av med en stor byrå vilket resultera i total kaos vart jag skulle lägga alla grejer. Så nu är vi i mega stor behov av garderob(er). På måndag är jag ledig och då har Rasha och jag bokat in ett Ikea besök, precis vad jag behöver 😀 
Liljorna står snyggt på bordet och doftar helt underbart.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?