Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Hemma hos oss råder total kaos

Hej fina läsare

Kikar in en snabbis för att önska er en super härlig onsdag. Idag på schemat står jobb.

 Hemma hos oss råder total kaos då jag håller på och rensar och flyttar runt grejer, igår blev vi av med en stor byrå vilket resultera i total kaos vart jag skulle lägga alla grejer. Så nu är vi i mega stor behov av garderob(er). På måndag är jag ledig och då har Rasha och jag bokat in ett Ikea besök, precis vad jag behöver 😀 
Liljorna står snyggt på bordet och doftar helt underbart.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?