Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

High Chaparral – Vilda västern miljö

High Chaparral – Vilda västern miljö.

Vilken häftig upplevelse vi har fått idag. Det var hål allra första gång vi besökte High Chaparral och defensivt inte sista. Vi har vid flertal tillfällen åkt förbi men aldrig besökt. Så vi bestämde oss under vår semester att göra lite olika utflykter runt om i Sverige och High Chaparral stod defensivt på listan. Har ni aldrig varit där så rekommenderar jag er att besöka då det verkligen är värt det. Perfekt utflykt och upplevelse både för barn och vuxna.

Vilda västern.

Jag tänkte dela med av en massa bilder och under bilderna berätta vad vi hittat på och upplevt.

High Chaparral - Vilda västern miljö
Precis efter ingången passade vi på att ladda med cowboy utrustningen. Hatt och pistol var obligatoriskt. Vi glömde bälte så det fick vi köpa påvägen ut. Men en sak man absolut inte får missa när man är på High Chaparral är tåget till Old Mexico. Snacka om en riktigt häftig upplevelse. Man får alltså åka ett gammalt torg som stannar upp halvvägs för det är banditer på spåret.
High Chaparral - Vilda västern miljö
Blev såklart också en runda till Old Mexico. En riktigt härlig upplevelse i Mexikansk stil.
High Chaparral - Vilda västern miljö
High Chaparral - Vilda västern miljö
En Zorro show som uppskattades av Matteo. Vi hade inte pratat om Zorro tidigare så vi fick berätta Zorro historien för honom.
High Chaparral - Vilda västern miljö
Vi passade också på att äta mat. Blev såklart en tacos talrik som var riktigt god. Jag älskade denna miljön och hur man hade byggt upp den.
En show där man spelar och skjuter mot varandra fick vi också se. Efter showen hade man möjlighet att ta coola foton med eld. Såklart ville Matteo fotas.
Matteo passade på att vara bandit och råna godis affären.
Det fanns även indianer på plats. Killarna ville kolla i tälten.
Guldvaskning & härlig upplevelse i vatten. Vi hann inte riktigt med det då vi gjorde massa annat. Men vi han titta förbi.

Det finns så otroligt mycket att se och vi var där hela dagen men hann inte se allt. Nu hade vi turen att det inte var så mycket folk och inga långa köer. Men jag skulle rekommendera två dagar om man verkligen vill se ALLT.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?