Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

HM Home & my bedroom

Jag har fått dille på marmor och tycker det är så himla snyggt. 

När det kommer till sovrummet så har jag ändrat om lite, gillade inte dom vita rullgardinerna då dom blev smutsiga väldigt snabbt så jag bestämde mig för att ha mörkläggande gardiner istället. Jag är inte så förtjust i gardiner och vi har inte gardiner i något rum men just i sovrummet bestämde jag mig för att ha gardiner just för att både mannen och jag vill mörkt när vi sover. Det blev hur snyggt som helst med gråa gardiner då det matchar vår säng. 

 
Marmor krukorna och ramarna köpte jag på HM home och dom är sjukt snygga. Nu ska jag bara lägga i foto på lillkillen och placera ut ramarna 😀  

   

Följ:

1 kommentar

  1. 31 oktober, 2015 / 9:26 e m

    Gardinerna är jättefina=)
    Och fototamarna ännu finare!!

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?