Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Höga träningstajc från Hunkemöller

Höga träningstajc från Hunkemöller.

Nytt år, Nya träningskläder, eller vad säger ni! Nu när jag har kommit igång med träningen så älskar jag att känna mig snygg på träningen. Jag tycker det är så viktigt med snygga träningskläder men också bekväma. Något som jag känner är viktigt, är höga träningstajc och sen får man inte kunna se igenom dom. Speciellt nu efter kejsarsnittet så känns det extra bekvämt med höga träningstajc. Ni som gjort kejsarsnitt känner säkert igen det. Men man har lite hud som hänger och då tycker jag inte det är skönt om man har något som trycker ner det ännu mer.

Jag älskar Hunkemöller träningskläder och har en hel del plagg från dom. Allt från träningsbh, träningstoppar och jackor. Dom har en del träningstajc med hög midja. Dom skriver även ut om det är hög midja eller om det är standard. Så det är väldigt enkelt att hitta rätt. Dessa svarta träningstajc med hög midja är ett av mina favorit byxor. Älskar detaljerna på byxorna. Super skönt tyg och sen sitter dom som en smäck.

Sen såg jag även dessa med hög midja som jag gillar massor. Dom har jag däremot inte men dom ser super fina ut. Älskar färgen och mönstret på dom. Som ni ser på bilderna nedan så försöker jag få in lite färg så att jag inte kör allt svart och det tycker jag att jag har lyckats bra med.

Hur snygga.

Nedan bjuder jag på bilder när jag tränar.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?