Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Hot Tools Curl Bar 32 mm

Inlägger är reklam för LYKO och innehåller annonslänk.

Jag älskar verkligen att styla mitt hår och ha det snyggt. Däremot har jag haft svårt att hitta rätt ”redskap” till håret då jag har väldigt tjockt hår och mycket hår. Jag vill ha något som är effektivt, gör håret snyggt och går snabbt.

Från början var jag ute efter en varmluftsborste som ger den perfekta volymen och som är kraftfull. Jag har hittat en som jag absolut älskar som också kommer från Hot Tools. Dock är den helt slut och man får sätta sig på bevakningslistan. Ett märke som är väldigt nytt för mig men som jag har sjukt bra erfarenhet av, av det lilla jag testat. Min favorit plattång kommer från GHD, ska visa er i ett annat inlägg vilken jag använder.

Hot Tools Curl Bar 32 mm

Men iallafall, nu har jag testat den omtalade locktången från Hot Tools. Som dessutom ska vara väldigt ergonomisk då den är vinklad som ett L. Från början tog det lite tid för mig att vänja mig vid att hålla den då jag tidigare haft en som var helt rak. Men nu när jag fått in tekniken så känns det super bra och jag får inte lika lätt ont i armen, speciellt när jag lockar håret baktill. Den finns i två olika storlekar, 25 mm för spänstiga klassiska lockar och vågor och 32 mm för att skapa allt från vackra, stora lockar till mjuka strandvågor.

Jag valde den med 32 mm då jag vill ha dom här stora lockarna. Sen eftersom jag har tjockt hår så kan jag ta mer hår när jag lockar.

Fördelar:

  • Temperaturläge upp till 230 grader som du själv väljer efter vilken typ av hår du har.
  • Blir snabbt varm.
  • Det ergonomiska handtaget underlättar.
  • Valbar timerfunktion. Timern ställa in efter din egen hårtyp och hårtextur.
  • Automatisk avstängning efter 2 h.
  • Bra att man får värmehandsken till.
  • Så enkel och smidig att använda.

Nackdelar:

  • Lätt att bränna sig så bra om man använder värmehandsken som kommer till.

32 mm curl bar från Hot Tools (Klicka så kommer ni till locktången.

Hot Tools Curl Bar 32 mm
Det ingår en värmehandske samt ett underlägg.
Hot Tools Curl Bar 32 mm
Snabb fix där jag endast locka en del av håret.
Hot Tools Curl Bar 32 mm
Perfekt svall.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?