Shoppa min stil

no products

Hot Tools styling verktyg

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Har tipsat er innan och jag gör det igen. Jag har nyligen fått upp ögonen för ett helt nytt märke för mig, Hot Tools. Jag läste på väldigt mycket om märket och spanade in YouTube klipp där andra visade upp styling verktyg från Hot Tools. Men jag fastnade för volymborsten och locktången. Är det någon av er som provat något annat från Hot Tools styling verktyg som exempelvis plattången så berätta gärna vad ni tycker om den.

Hot Tools Volumizer Dryer

Började med att klicka hem Hot Tools Volumizer Dryer. Som idag är en av mina absoluta favorit styling verktyg. Innan var det plattången som var min favorit, men nu har jag i princip ersatt plattången med denna volymborsten. Jag ville ha ett styling redskap som ger mig en snygg page med volym.

Eftersom jag har tjockt och mycket hår så tar det alltid tid att styla mitt hår. Men eftersom volymborsten har olika steg för värme så passar den olika hårtyper. Jag använder alltid den högsta värmen på mitt hår. Dessutom tycker jag att den är super smidig att använda.

Hot Tools styling verktyg
Hot Tools Curl Bar 32 mm

Jag var ute efter en locktång som är större i skaftet och såg att Hot Tools finns i 32 mm. Så jag bestämde mig för att chansa. Som jag skrev innan så älskar jag volymborsten och tänkte att locktången måste också vara bra.

Från början hade jag lite svårt att vänja mig vid hur den var vinklad. Men när jag väl fick in tekniken så känns det super bra. Själva plattången är ergonomiskt vinklad och ska underlätta värk i axlar och armar.

Älskar dom stora lockarna man får med just 32 mm Hot Tools locktången. Själv föredrar jag att ha mer vågiga stora lockar.

Hot Tools styling verktyg
Här valde jag att ha en lätt vågig look.

På min Instagram Stories @annamatkovich under fliken Beauty så visar jag hur jag stylar håret.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?