Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Hot Tools Volumizer Dryer

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar.

Äntligen har jag hittat ett stylingverktyg som passar mitt tjocka hår perfekt. Eller jag kan väl kalla den mer en varmluftsborste som är mer som en fön. Jag har läst väldigt mycket om just denna från Hot Tools. Och stod från början mellan denna från Hot Tools och Revlon. Men efter att kollat på recensioner och läst på så fick jag känslan att denna borsten från Hot Tools passar mer tjockt hår. Jag hade rätt.

Jag hade egentligen inga förväntningar eftersom jag testat en massa olika varmluftsborstar som inte alls funkat på mitt hår.

Volumizer Dryer från Hot Tools är min nya favorit och jag älskar den. Jag började med att föna håret lite så det inte skulle vara alldeles för blött. Men jag tyckte att den hade så mycket kraft att den hade klarat av att torka mitt tjocka hår helt och hållet. Det bästa av allt är att det gick snabbt också. Men det finns olika steg samt temperatur så den funkar till alla hårtyper. Körde på lite olika temperaturer beroende på hur blött håret var.

Jag älskar att själva borsten är stor för då kan man ta mer hår och det går snabbare att styla håret. Själva borsten roterar inte men för mig gör det ingenting då jag själv roterar borsten i den hastigheten jag önskar. Tycker det är mycket bättre. Jag fick den perfekta volymen samt svallen på min page. Nu är jag super nyfiken på deras locktång, som också har fått bra recensioner.

Hot Tools Volumizer Dryer finns på LYKO (klicka) för 895:- . På Instagram Stories under Beauty @annamatkovich så har jag även lagt ut video på hur smidig den är, samt resultatet. Hot Tools Volumizer DryerHot Tools Volumizer Dryer

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?