Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   52
14   277
15   340
23   346
15   317

Hudvårdslyx från Natura Bissé

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio.

För en tid sen berättade jag om att jag ska byta ut mina tidigare hudvårdsprodukter och testa nya. Tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio tar verkligen hand om min hud. Och speciellt nu när jag är gravid så känns det som att min hud lever ett eget litet liv. Ska strax iväg till Kräm Hudvårdsstudio och få en riktigt lyxig ansiktsbehandling. Jag kommer berätta mer om den lyxiga behandlingen i ett annat inlägg. Men ni kan så länge följa mig på stories på Instagram @annamatkovich.

Om ni har missat det så älskar jag hudvårdsprodukter och är extremt noga med att ta hand om min hud. Både när det kommer till produkter men också vad jag sätter på ansiktet, samt att jag aldrig lägger mig med smink. Tycker huden är extremt viktig att ta hand om.

Hudvårdslyx från Natura Bissé.

Dom nya hudvårdsprodukterna heter Natura Bissé och serien heter Dimond White och Dimond Extreme. Natura Bissé är experter på lyxiga produkter och hudvårdsbehandlingar som ger snabb och synbar resultat. Jag som testat produkterna i några veckor nu kan verkligen intyga detta. Du måste testa Natura Bissé för att förstå vad lyxig hudvård innebär.

Jag rengör min hud både morgon och kväll och känner hur denna rengöringen från Dimond White serien lämnar kvar en len hinna efter sig på huden. Älskar känslan och älskar den friska doften av blommor. Ansiktskrämen använder jag också både morgon och kväll. Den är väldigt dryg så det räcker med en pytte liten klick för att ge huden en perfekt glow.

Natura Bissé Dimond Glyco Extreme peel måste vara den bästa peelingen jag testat under alla mina år. Då ska ni vet att jag testat en massa olika. Du mörker omedelbar effekt på huden och du kan känna under tiden hur den jobbar. Denna måste man verkligen prova för att förstå vad jag menar.

Hudvårdslyx från Natura Bissé

Eftersom Natura Bissé tillhör ett av de lyxiga hudvårdsmärken så kostar de också en slant. Känner man att man inte har råd att köpa en hel serie så kan man faktiskt välja ut sina favoriter. Man kan ta kontakt med tjejerna och be dom hjälpa en att välja ut och prova ut olika produkter. Natura Bissé hittar du hos Kräm Hudvårdsstudio.

Följ:

1 kommentar

  1. 29 maj, 2019 / 10:38 f m

    Härligt att hitta en rutin och produkter som man mår bra av.

    Bra att det finns möjligheter att få personliga råd också. Speciellt om det kostar lite mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?