Shoppa min stil

no products

Hur går det egentligen med min gravidträning?

För några månader sen hade jag en personlig tränare som hjälpte mig med att göra upp ett träningsschema. Meningen var att jag skulle träna 3 dagar i veckan för att hålla igång. Och nu ska jag vara helt ärlig och säga att det gått sisådär, det har inte riktigt gått som jag trodde och ville. Har tränat 1 till 2 gånger i veckan och då är det mest kondition, har haft lite svårt med styrke träning. Ren lathet, när jag har kommit till gymmet och varit lite halvt trött och inte haft någon energi så har det varit lättare att köra kondition. 

Nu har jag ett jobb där det varierar hur mycket jag rör på mig, är jag på kontoret då rör jag mig knappt och dom gångerna har jag antingen promenerat hem eller försökt ta mig till gymmet. Sen är jag även ute väldigt mycket och då går jag hela dagen och när jag väl kommit hem har jag inte varit på hugget med gymmet. 

Jag måste helt enkelt lyssna på min kropp och när lillkillen kommit ut då blir det full rulle och full fart. Håller tummarna att jag inte lägger på mig alldeles för mycket den sista månaden, har hört att man samlar på sig väldigt mycket vätska som sedan försvinner snabbt. 

Hörrni, har ni något bra tips på hur man kan undvika om det nu ens går, att inte samla på sig för mycket vätska så får ni gärna tipsa:D

Gårdagens träningsselfie, blev 1 timmes lätt kondition. Hade ingen energi till styrketräning. Ska dock kämpa på så gott det går.  

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • anna
   Författare
   29 juni, 2015 / 12:34 f m

   Tack ska läsa om det, får jag några bra tips så kommer jag självklart hålla er uppdaterade. Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?