Shoppa min stil

no products

Hur vill du läsa min blogg?

Ni har säkert lagt märke till att ni kan välja hur ni vill se/läsa min blogg när ni går in via mobilen. Går man direkt in via mobilen så blir bloggen mobilanpassad, vill man inte ha den mobilanpassad så skrollar man ner och ändrar från Mobil till Skrivbord och då får man upp inläggen direkt. Hoppas att ni gillar upplägget annars får ni såklart höra av er 😀 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta lite concealer under ögonen för att dölja dom hemska mörka ringarna och sen ska jag möta upp Emmsan. Vi ska såklart iväg och träna 😀 Efteråt ska vi möta upp Jenny och Rasha tillsammans med bebisarna för att fika. Måste dock säga att det är sjukt skönt att kunna lämna barnen på mini sats och få barnpassning, vet inte vad jag hade gjort annars. 

Nu måste jag rusa. @pusselipuss 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?