Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

I min handväska

I min handväska

God morgon raringar.

Måndag morgon och jag laddar denna måndagen med en stor kopp kaffe och sen blir det en hel dag framför datorn och telefonen. Men jag har en hel del jobb som väntar. Däremot har jag har haft en otroligt skön och härlig långledighet. Nu väntar 4 veckors jobb innan ännu en ledighet.

Men jag tycker det är så kul att prata om vad vi kvinnor bär med oss i handväskan. I min handväska finns alltid en necessär med mina favorit produkter. Sådana produkter jag alltid har med mig i väskan.

I min handväska

I min necessär finns alltid en facemist, handkräm, läppstift och en bronzer. Just nu bär jag också med mig Suger & Butter från Jane Iredale. Detta är en läppexfoliering och plumper i ett. Jag som har extremt torra läppar älskar den. Face Misten och handkrämen kommer den märket Natura Bissé och finns på Kräm Hudvårdsstudio. Just detta läppstift och bronzer är från Chanel. Sen såklart sminkborste från Techniques. Dom är bra och prisvärda. 

För er som missat den fantastiska produkten, Face Mist. Måste spana in den. En riktigt härlig produkt som återfuktar och svalkar huden. Sen får den makeupen att hålla längre.

Nu ska jag starta jobbdatorn. Önskar er en härlig dag.

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?