Shoppa min stil

no products

I vanlig ordning

God morgon darlings
Inget har missat vilken dag det är idag 😀 och att det är helg imorgon. Inte nog med att det är helg så fyller min andra halva år imorgon. Så klart har jag bokat in lite smått och gått 😀

Igår kväll hade jag mina fina tjejer över på fika och vi satt i flera timmar och helt enkelt prata om allt mellan himmel och jord. Jag har helt underbara vänner, vi saknade dock Emmsan som för tillfället befinner sig i Chile. Inte alls avundsjuk på henne, vem vill ha sol och värme när man kan njuta av vintern :p

Denna fredag bjuder på ett och annat, ska bjuda på fika på jobb då jag har vunnit veckans blogg 🙂 Hade jag kunnat så hade jag så klart bjudit er med 😉 Efter jobb blir med Malmö Life möte och planering, 1 vecka kvar till premiären och vi är sjukt taggade. I vanlig ordning ska jag ladda denna fredag med en stor kopp kaffe.

Önskar er en härlig fredag.

Pusselipuss
Vi saknade Emmsan.

IMG_8124

Energi smoothie bjöd jag på.

IMG_9421

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 23 januari, 2015 / 10:38 f m

  GRATTIS till veckans blogg på Besökstoppen 😀

  Mmmmm ser så gott ut med de smoothisarna namnam

  Ha en suverän fredag o en kommande helg likadant förstås //mia

  • anna
   Författare
   23 januari, 2015 / 11:31 f m

   Tack detsamma Mia,

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?