Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

I vanlig ordning

God morgon darlings
Inget har missat vilken dag det är idag 😀 och att det är helg imorgon. Inte nog med att det är helg så fyller min andra halva år imorgon. Så klart har jag bokat in lite smått och gått 😀

Igår kväll hade jag mina fina tjejer över på fika och vi satt i flera timmar och helt enkelt prata om allt mellan himmel och jord. Jag har helt underbara vänner, vi saknade dock Emmsan som för tillfället befinner sig i Chile. Inte alls avundsjuk på henne, vem vill ha sol och värme när man kan njuta av vintern :p

Denna fredag bjuder på ett och annat, ska bjuda på fika på jobb då jag har vunnit veckans blogg 🙂 Hade jag kunnat så hade jag så klart bjudit er med 😉 Efter jobb blir med Malmö Life möte och planering, 1 vecka kvar till premiären och vi är sjukt taggade. I vanlig ordning ska jag ladda denna fredag med en stor kopp kaffe.

Önskar er en härlig fredag.

Pusselipuss
Vi saknade Emmsan.

IMG_8124

Energi smoothie bjöd jag på.

IMG_9421

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 23 januari, 2015 / 10:38 f m

  GRATTIS till veckans blogg på Besökstoppen 😀

  Mmmmm ser så gott ut med de smoothisarna namnam

  Ha en suverän fredag o en kommande helg likadant förstås //mia

  • anna
   Författare
   23 januari, 2015 / 11:31 f m

   Tack detsamma Mia,

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?