Shoppa min stil

no products

Ibland är det inte meningen…

Hallå fina ni

En totalt slut mamma har fått lite lugn och ro iallafall i 5 minuter. Redan från morgonen har vi varit igång, började dagen med ett super bra möte och därefter åkte vi över och hälsa på mina arbetskollegor och var där en bra stund. Sen kom vi hem och mamma skulle passa lillkillen medan jag och tjejerna traska iväg till spinningen. Eftersom lillkillen sov så tänkte jag att jag inte behöver väcka och mata honom då han förmodligen skulle sova medan jag var på spinningen. Precis när jag kommer till gymmet ringer mamma och säger att han vaknat och gråter, japp bara att packa ihop och springa hem. Hade inte ammat honom på 3 timmar så han var ju mega hungrig. Så nu är det inte lönt att gå tillbaka till gymmet, ska packa ihop datorn och åkta hem till mamma. Aja då var det väl inte meningen att jag skulle träna idag.

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?