Shoppa min stil

no products

Ibland går det inte som man vill

Idag är jag verkligen sjukt seg, vet inte riktigt vad det är med mig. Hade så mycket inplanerat och ville även köra ett grymt träningspass men kände bara att jag inte hade ork. Så jag åkte istället hem till mina föräldrar och kröp ner i deras soffa medan mormor och morfar gosa med sitt barnbarn 😀 Denna mamman fick en härlig powernap. 

Nu har jag nya krafter och ska sitta och jobba en stund framför datan 😀 Får passa på när jag får avlastning. På söndag ska jag även in och jobba några timmar och det kommer vara första gången jag kommer lämna lillkillen en längre stund. Mannen jobbar lite senare den dagen och mamma kommer åka in och hjälpa oss med lillen. Känns lite nervöst att lämna honom en längre stund men jag kommer inte vara långt ifrån. Han trivs så himla bra med min mamma så jag tror att det kommer gå hur bra som helst 😀 Har fryst in lite mjölk som jag kommer tina upp. 

En trött mamma med sin prins. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?