Shoppa min stil

no products

Ibland händer det

Hej finaste ni

Dom flesta sitter nog och kollar på eurovision just nu och vi har precis satt oss i soffan och tänkte fuska med att kolla på finalen. Vi är inte några stora eurovision tittare då vi tycker det tappat sin charm och låtarna är inte alls bra, men vi får väl ta en titt på genomgången och se om där är någon favvo låt.

Jag har verkligen inte haft tid till bloggen då jag jobbat långa dagar och den lilla stunden jag haft över har jag umgåts med min man. Vi har ju så himla lite tid tillsammans och den tiden vi får tar vi vara på 😀 Får ta och göra några tidsinställda inlägg till er och ta igen bloggandet. 

Önskar er en mysig kväll.

Pusselipuss

Skål utan alkohol för min del. Men det alkoholfria vinet var inte riktigt gott 🙁 Är det någon av er som kan tipsa om ett gott alkoholfritt rött vin så blir jag super glad 😀 

   

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Johanna Hasel
  26 maj, 2015 / 1:54 e m

  Hej! Hittade din blogg via Viktväktarna. När jag ammade tyckte jag om ett rött vin som jag tror heter Natureo tyckte inte att det smakar saft som de flesta andra rödviner har en tendens att göra!

  • anna
   Författare
   26 maj, 2015 / 10:58 e m

   Tack för tipset, ska kolla om jag hittar den någonstans 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?