Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   163
48   241
26   279
22   289
29   311

Ibland hinner man inte …

Ibland hinner man inte …

Hej raringar.

Måndag och redan en ny vecka. Imorgon går jag in i vecka 12 av min graviditet och det känns helt galet. Tiden går ju så himla snabbt. Idag var jag också och lämna blodprov på sjukhuset för olika tester och i nästa vecka ska vi göra kubtest.

Idag väntar en lång dag på jobbet, har ett kvällsmöte som jag ska hålla i. Men eftersom mannen jobbar kväll ska jag åka och hämta lillen på förskolan och släppa av hos mormor och morfar. Våra räddare i nöden som alltid ställer upp.

Som tur är börjar jag också känna mig betydligt mycket piggare och tanken var att komma igång med träningen idag. Har inte alls haft orken till träning innan. Men får skjuta på träningen till imorgon istället då jag inte kommer hinna med den idag. Men så är det ibland.

Önskar er en härlig måndag.

Idag hann jag med en snabb lunchdejt med fina Maria.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?