Shoppa min stil

no products

Ibland undrar jag hur jag orkar

Hej fina ni

Känns som att våren smått är här, kanske jag vågar mig på vårjackan imorgon. Idag hade jag världens längsta dag, är helt utslagen i sängen och ska strax sova. Hade möte hela dagen idag och efter jobb hade jag ännu ett möte så jag var inte hemma förrän vid 19. Väl hemma bytte jag om till träningskläder och begav mig till gymmet, fråga mig inte hur sjutton jag orka, trodde jag skulle avlida så trött som jag var.

 Den här tröttheten vill inte riktigt släppa och jag känner att jag måste komma igång med träningen och hålla igång. Främst för att underlätta under graviditete men även efter 😀 Så det är bara att ta tjuren i hornet 😀  

Nu ska denna trötta preggot sova, God Natt

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?