Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   233
39   299
20   320
28   448
10   306

Idag är jag slutkörd!

Idag är jag slutkörd!

Hej raringar

Idag känner jag mig verkligen slutkörd. Valentino vakna kl 05.15 och hade magknip så han höll mig vaken till 07.00. Då somnade han och jag kunde inte somna om. Mannen körde Matteo till förskolan och jag skulle passa på att sova en stund. Men nej det gick inte alls. Får bli tidig säng ikväll istället.

Valentino har haft extremt mycket magknip under dagen. Vet inte om det är mitt intag av mejeriprodukter. Jag äter overnight oat till frukost och sen dricker jag två latte under dagen. Ska ersätta det med havremjölk istället och se om det blir bättre.

Idag har jag inte gjort något speciellt utan bara varit hemma. Tog en lång promenad strax innan lunch och sen en kort när Matteo kom hem från förskolan. Jag har suttit och jobbat en stund vid datorn och sen har jag städat. Så inte så konstigt jag känner mig slutkörd idag. Klockan är inte ens 21.00 och jag hade kunnat gå och lägga mig.

Matteo har ingen förskola imorgon så vi har suttit och myst med film och popcorn. Imorgon ska jag komma ur mina mjukiskläder och möta upp tjejerna för en fika.

Trevlig kväll fina ni.

Idag är jag slutkörd!

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?