Shoppa min stil

no products

IKEA hyllar kärleken

Såg Ikeas klipp nedan och tycket att det var så himla gulligt, som par går man ofta och handlar inredningen tillsammans och tänk att man tillsammans ska komma överrens om vad man ska köpa. Det ska kännas rätt när man väl köper en sak och man ska inte heller ta de första, ofta vet man när man väl fastnat för en grej. Precis som med kärleken 😉 Man känner det där extra 😀

Jag själv älskar Ikea och när jag väl är där så är jag där hela dagen, det blir ju liksom att man även ska fika och äta där 😀 Vem älskar inte Ikea, man går aldrig från Ikea tomhänt.

Ikeas filmklipp är gjord av den prisbelönta regissören Tarik Sahle, tidigare känd för filmer som Tommy och Metropia.

När du väl hittat rätt kan du ta dig genom allt 😀

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 14 februari, 2015 / 2:41 e m

  Jag klarar knappt IKEA alls. Det är för mycket folk, för långa köer och för mycket att välja på. Det händer att jag går igenom IKEA, plockar saker i en vagn och när jag når kassorna och ser köerna får jag panik och lämnar allt och går. Utmattningssyndrom och panikångest hör inte ihop med IKEA kan jag lova!

  • anna
   Författare
   15 februari, 2015 / 10:58 f m

   Ja men där ser man, vi alla är olika. Min man är inte heller förtjust att springa runt på Ikea.

 2. Ta med Malaika-sången--eller
  2 maj, 2015 / 9:55 f m

  eller? / tack för senastThorsten-Kerstin

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?