Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Imorgon avslöjar vi det

Imorgon avslöjar vi det.

Kikar in en snabbis på bloggen så det inte ekar allt för tomt här. Idag står familjemys och roadtrip på schemat. Kika gärna på mina Stories på intagarna där jag uppdaterar flitigt @annamatkovich

Men iallafall igår hade jag en super mysig kväll med min fina vän Maria Busck. Vilken härlig kväll vi hade, i 5 timmar satt vi och pratat om allt mellan himmel och jord. Alltså vi har det så himla kul och som vi skratta igår. Men imorgon släpper vi en sjukt spännande grej som vi jobbat på.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?