Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   259
32   220
51   275
39   281

Impecta fröhandel

Känner ni till Impecta fröhandel? Om inte så här kommer ett inblick i ett familjeföretag som drivits sedan 1975. Men deras ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. Men fokus på kvalitet och hållbarhet. Vilket jag tycker att dom lyckas väldigt bra med. Dessutom har dom bra inblick i företaget vilket gör att dom kan ha vissa kontroller.

Impecta satsar på kvalitetsfröer och hållbarhet. Fröerna väljs med omsorg för att passa vårt nordiska klimat. Dom erbjuder både ekologiska fröer till krydd- och grönsaksväxter och frö till kulturarvssorter med anor hundratals år tillbaka i tiden. Varje år presenterar dom en katalog som innehåller ca 2000 olika kvalitetsprodukter. Med bara deras egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.

Vad menas med kvalitetsfröer?

När Impecta Fröhandel pratar om kvalitetsfröer så pratar dom inte bara om produkten utan hela processen kring fröhanteringen. Eftersom dom har hand om hela processen från urval och provodling till packning, order och försäljning inom samma företag så har dom inblick i hela processen och kan styra över arbetet. Alla fröer som finns i sortimentet testas om de går att odla på våra nordliga breddgrader.

Fröerna kvalitetskontrolleras genom grotester och provodlingar. Förvaring och förpackning av fröer är väldigt viktigt vilket Impecta är väldigt noga med. Dom garanterar sortäkthet och grobarhet. Man gör även kvalitetskontroller regelbundet genom att Jordbruksverket hämtar fröer och testar grobarhet och renhet.

Impecta fröhandel

När det kommer till fröodling så har jag inte alls mycket erfarenhet men jag vill gärna lära mig. När vi bodde i hus så odlade jag och Matteo lite grönsaker men nu i efterhand borde jag läst på lite. Men jag skulle gärna vilja odla lite grönsaker men främst kryddor. Rent spontant tänker jag att det inte är så mycket jobb att odla kryddor.

Jag skulle kunna tänka mig ha basilika, mynta, dill och rucola. Men jag ska läsa på lite mer.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?