Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   58
14   281
15   342
23   348
15   318

Inget att skryta om

Inget att skryta om!

Imorse tog jag mig till gymmet och lillen fick följa med till mini sats, bästa alltså. När mannen jobbar så är det så smidigt med barnpassning på gymmet. Inget att skryta om, tog mig till gymmet bara för att jag har stoppat i mig så mycket skit och det tar aldrig slut. Så med andra ord så är min träning bara en tröst. Någon mer som känner igen sig?

Inget att skryta om

Sen tog vi en runda på Mobilia och handla dom sista julklapparna. Vi passade även på att köpa pulka, det har börjat snöa vilket är helt underbart. Det händer aldrig att vi får en vit jul nere i Skåne.

Inget att skryta om

Nu ska vi en sväng förbi syrran på middag, lite spontant blev det. Sen hem och fixa inför julafton och uppesittarkväll.

Ha en underbar dag fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?