Shoppa min stil

no products

Inget jag vill gå in på just nu

Hej fina ni

Mycket som händer just nu och tyvärr så blir bloggen lidande. Får göra mitt bästa och uppdatera bloggen och ni får ha lite tålamod 😀 Får anordna någon spännande tävling snart till er 🙂 Den senaste tiden har bloggen inte riktigt varit prio och så fort allt har lugnat sig så kommer jag igång. Inget som jag vill skriva om just nu. 

Igår var hela Malmö Life gänget på middag på Vapiano, så fort jag får lite tid över lovar jag en hel del bilder från kvällen. 

Bjuder på en selfie från gårdagen 

 

Idag har varit full rulle på jobb och Marianna och jag har kört runt halva Skåne känns det som. Helt underbart att komma lite utanför Malmö, det är så himla fin natur och luften känns helt annorlunda. Nu ska jag ta en kopp kaffe med mamma och visa upp lite baby grejer.

Puss fina ni

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 21 maj, 2015 / 8:10 e m

  Vilka snygga örhängen 🙂

  • anna
   Författare
   21 maj, 2015 / 8:51 e m

   Tack är super nöjd med dom 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?