Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Inredningsshoppen

Vem älskar inte inredning?! Jag känner att man aldrig är riktigt färdig med inredningen eller iallafall inte jag. När jag nästan är färdig då känner jag att jag behöver lägga till något eller byta färgen på kuddarna. Något som jag däremot är duktig på, är att köpa möbler som jag verkligen gillar och som jag kan ha länge.

Hos inredningsshoppen.se hittar du en massa produkter från olika varumärken och E-handlare. Dom samlar så mycket som möjligt på en och samma sida för att det ska vara så lättillgängligt som möjligt. Fokusen är heminredning och möbler. Sen har dom även en del som heter inredningstips där man hittar en rad olika tips och inspiration.

Ett rum jag haft lite svårt att hitta en röd tråd är Matteos rum. Såg att inredningsshoppen.se har tips och inspiration hur man inreder ett barnrum. Gick in och kikade på artikeln och tyckte jag fick en liten hint på hur jag kan börja. Har känts som att jag vill ha en massa grejer till barnrummet men inte riktigt fått det att matcha snyggt. Första tipset är att man ska börja neutralt, antingen att måla eller tapetsera. Har en lite idé där.

Sen har vi tips nummer två, hitta en förvaringsmöbel. Oj oj, det har jag haft så svårt med. Köpte en hylla där Matteo kastar in allt och det är huller om buller. Jag gillar ljusa färger och jag tänker mig ljusa möbler med djur tema. Matteo älskar djur och han skulle älska djur tema.

Inredningsshoppen
En sådan här byrå framför en fondvägg med fina tavlor på killarna. På denna skulle jag ha en fin lampa, har sett en stor vit Björn lampa som jag skulle ha på.
Inredningsshoppen
Detta är en kista där man kan förvara ex leksaker eller annat i barnens rum.

Kika in hos inredningsshoppen.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?