Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Inte alltid som man planerar

Hallo fina ni

Planen idag var att jag skulle hinna träna innan 13.30 men nopp går inte alltid som man tänkt sig. Strax innan lunch var lillkillen lite kinkig och grät vilket betyder att han vill sova så jag fick lägga honom. Eftersom man inte kan köra in vagnen på mini Sats med en sovande bebis så fick jag låta honom vara hemma. Vilket gör att jag inte kommer iväg till träningen och Nej jag är ingen morgon människa så jag kan träna klockan 8.00 på morgonen.

Alla ni med små barn och som älskar att träna, hur får ni ihop träningen på bästa sätt? 

Får väl helt enkelt skjuta upp träningen och träna senare. Nu ska jag sätta mig vid datorn och få lite jobb gjort.

Pusselipuss 

Dessa super söta klädwr fick lillkillen av min kusin. Tjejerna hade gjort fint pärlkonst till mig och lillkillen. Jag älskar när barn pysslat och ger bort det i present, tycker det är så himla charmigt 😀

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?