Shoppa min stil

no products

Inte mycket som passar men det får duga

God morgon darlings Här rullar dagarna på i ett svep, har varit lite dålig på att blogga men så fort jag kommit hem från jobb så har jag slängt mig i soffan. Den sista tiden av graviditeten så känner jag mig trött och illamående, vet inte riktigt vad det kan bero på om det är något jag ätit. Men läste på nätet och tydligen är det ganska vanligt, känns som att inget är ovanligt nu när man är gravid. 

Helt galet att det är min näst sista dag på jobbet innan mammaledigheten och nu är det bara 22 dagar kvar tills lillkillen kommer om han nu kommer när han är beräknad. 

Önskar er en härlig dag.

Pusselipuss

Inte mycket som passar nu, men jag är nöjd om jag lyckas kombinera ihop en någorlunda  okej outfit. Bekväma skor är helt klart ett måste nu när man svullnat upp som en padda. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?