Shoppa min stil

no products

Inte mycket tid över

Som ni säkert märkt så har jag inte varit världens duktigaste på att blogga, det är mycket som händer och den lilla tiden man har över försöker man gosa med vår lilla prins. Imorgon blir vår lilla kille hela 4 veckor och det känns helt underbart att vara mamma. Jag är helt tok galen i vår lilla knatten och får inte nog av honom. Det är verkligen det bästa som hänt i vårt liv. 

Jag lovar att ta igen all bloggande snart 😉 Har egentligen så mycket att blogga om.

Lillkillen är väldigt förtjust att sova på mitt bröst och då hinner jag inte göra så mycket. Jag försöker avvänja honom vid det för annars lär jg inte kunna göra något. Nu har han ammat utan vårtnapp i 4 dagar och det går hur bra som helst. Måste tacka min underbara vän Rasha som har hjälpt mig och gett mig sjukt mycket tips, vet inte vad jag hade gjort utan henne. Tycker dessutom att han sovit mycket bättre under nätterna nu när han ammar utan vårtnapp. 

 
Nu är denna mamman helt slutkörd och ska krypa ner i sängen. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?