Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

inte så lätt

Har landat i sängen efter en lagom lång dag. Lyckades tom ta mig till gymmet för lite motion så nu är jag halvt utslagen i soffan. Inte så lätt att hålla igång med samma tempo som när man inte var gravid. Ibland tror jag att jag kan fara och flänga åt alls håll men får sakta lära mig själv att varva ner 😀 

Hann med ett avsnitt av serier idag, jordgubbar fick det bli till. Längtar tills det är säsong för vattenmelon, jag är totalt förälskad i vattenmelon 😀

  

God Natt fina ni

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?