Shoppa min stil

no products

Interior – My livingroom

Jag har äntligen fått ordning och reda här hemma och eftersom jag fått en hel del frågor om jag inte kan blogga om inredning och visa bilder på mitt hem så tänkte jag passa på att visa vardagsrummet. 

Jag älskar vitt och väldigt mycket här hemma är i vitt med lite färg. Det blir så himla fräscht med vitt även om det lätt blir smutsigt, jag som är ett städfreak går ju hela här hemma och städar. Men så värt det. 

Älskar roseguld och ska passa på att samla på mig lite detaljer i roseguld. Jag gillar inte när det är kaka på kaka utan har gärna utrymme 😀 

   
    
 

Följ:

4 Kommentarer

  • anna
   Författare
   7 augusti, 2015 / 12:17 f m

   Tackar 🙂

 1. Malin
  6 augusti, 2015 / 7:16 e m

  Wooow faan va fint:-)

  • anna
   Författare
   7 augusti, 2015 / 12:16 f m

   Tack 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?