Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   259
32   220
51   275
39   281

Intervju för en stor tidning

Intervju för en stor tidning.

Hej raringar.

Känns verkligen skönt att fått iordning här hemma efter flytten. Allt är på din plats och det är ordning och reda. Det sista som är kvar är leveransen från Mio, har nämligen köpt en matta som jag ska ha vid soffan. Men den är försenad. Och tur det för idag kräkte Matteo precis framför soffan och rakt på soffbordet. Så den hade varit förstörd annars. Från början var jag så irriterad att den var försenad men nu i efterhand är jag rätt glad.

Men till något helt annat. I veckan blev jag kontaktad av en journalist för en stor tidning om en intervju. Wow så himla glad jag blev och självklart tackade jag ja. Dessutom är det ämnen som jag brinner för så det ska bli extra kul. Så fort den släppa kommer jag självklart dela med mig.

Båda barnen somnade innan 19.30 så jag passar på att koppla av och ha lite egentid. Jäkla magsjuka, Matteo har inte varit magsjuk sen han var 6 månader. Man glömmer hur hemskt det är med dom små. Men killarna är på bättringsvägen vilket är skönt.

Intervju för en stor tidning.
Intervju för en stor tidning
Jag lyckades tajma intervjun perfekt. Gav Matteo mat och satte på Netflix och den lilla sov. 
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?