Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
15   115
33   203
24   188
38   245
24   223

Intervju för en stor tidning

Intervju för en stor tidning.

Hej raringar.

Känns verkligen skönt att fått iordning här hemma efter flytten. Allt är på din plats och det är ordning och reda. Det sista som är kvar är leveransen från Mio, har nämligen köpt en matta som jag ska ha vid soffan. Men den är försenad. Och tur det för idag kräkte Matteo precis framför soffan och rakt på soffbordet. Så den hade varit förstörd annars. Från början var jag så irriterad att den var försenad men nu i efterhand är jag rätt glad.

Men till något helt annat. I veckan blev jag kontaktad av en journalist för en stor tidning om en intervju. Wow så himla glad jag blev och självklart tackade jag ja. Dessutom är det ämnen som jag brinner för så det ska bli extra kul. Så fort den släppa kommer jag självklart dela med mig.

Båda barnen somnade innan 19.30 så jag passar på att koppla av och ha lite egentid. Jäkla magsjuka, Matteo har inte varit magsjuk sen han var 6 månader. Man glömmer hur hemskt det är med dom små. Men killarna är på bättringsvägen vilket är skönt.

Intervju för en stor tidning.
Intervju för en stor tidning
Jag lyckades tajma intervjun perfekt. Gav Matteo mat och satte på Netflix och den lilla sov. 
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?