Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Invigning av jeans jacka 

Hej finaste ni

Idag började jag lite senare på jobb så jag skulle hinna sova ut med tanken på att vi kom hem sjukt sent från akuten. Passar då på att jobba över då jag har sjukt mycket att göra men mig gör det inget då jag är en kvällsmänniska 😀 

Passade på att inviga jeans jackan då det var varmt ute idag, nu får det liksom bli sommar på riktigt 😀 Har kommit igång med att promenera hem från jobb så det känns super skönt, då sparar jag in den tiden på gymmet istället.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?